Om Ringweilers

Målet med min uppfödning är att få fram en snygg, trevlig hund som älskar att jobba. Jag är i ärlighetens namn erkänna att jag inte är jätteintresserad av utställningar men vill man ha helheten så får men åka även på dem:-)

Om mig

Mitt namn är Agneta Ring, men de flesta kallar mig för Eéa.

Jag är kvinna i mina bästa år som bor i mitt lilla hus med mina älskade hundar i form av en rottweilerhane samt en hane och en tik av rasen strävhårig holländsk herdehund

 

Jag har den stora fördelen att få jobba med hund och är tacksam för det.

Jag håller till i trakterna runt Kalmar och jag håller kurser både i privat regi och som kontrakterad instruktör för Kalmar Brukshundsklubb. Jag håller i alla former av kurser;  från valp till tävlingslydnad samt mycket enskild träning med ekipage som har någon form av problem

 

Anser att det ingår i mitt jobb att ha en fin allmänlydnad och välmeriterade hundar själv.

Skulle själv inte söka hjälp hos någon vars hundar hade problem i vardagen eller inte kunde bevisa att den kunde den tävlingsform den personen lär ut.

 

Anser att varje hund är en ny individ, det finns inget universal sätt att lösa problem på eller en lösning som passar för alla.

 

 

Tränar för världens bästa tränare - Jörgen Thynell - och har ju självklart annamat hans metoder även om jag har förändrat dem lite för att passa mej. Älskar dock tänket och sättet man kan jobba med hunden genom det som Jörgen kallar "Knycking".

 Har ju naturligtvis även privata kurser och lektioner efter önskemål. Åker runt lite som instruktör på olika kennelläger eller ras läger.

Jobbar med allt från minsta blandras till tävlande brukshund. Ras (er), ålder eller kön har ingen betydelse.

Jag och Kato spårar 2010
Jag och Kato spårar 2010

Hundkurser

Jag erbjuder privat träning och kurser i lydnad, brukslydnad och allmän lydnad. Jag hjälper även till vid problemhundsbeteende så behöver du hjälp med din hund tveka inte att ta kontakt med mig!

 

PRISER:

 Kostnaden är 400 kronor / timme plus milersättning 18,50/mil när det blir hembesök.
Plus moms
Kontant betalning eller faktura