Referenser

Här nedan kan ni se lite vad andra som tränat för mej anser om mej och min träning:) Sidan är under uppbyggnad och inte klar ännu som ni ser:)

Anna Holgersson med blandisen Nelson

Fin hemsida du har. Vill bara tacka för träningen idag, den var givande. Du har förmågan att se till både förare och hund och jag tycker att din träning är unik och framgångsrik. Faktum är att jag nog inte har stött på någon som har tränat hund och förare på detta sätt

Annika Hagberg m lagotton Ninja

Jag har en lagotto på 3 år och har tränat för Eea i nästan 2.5 år. Det bästa med dig Eea är nog att du är så lyhörd för varje enskild hund, oavsett om det är en lagotto, labrador eller rottweiler. Ninja och jag hade inte kommit så långt i träningen utan dig!
Sen är det väldigt roligt att träna i grupp! Det blir mer målinriktat och framförallt, man får massa nya vänner :) / Annika

Karin m tollaren Hudson

Min lilla hund är en mjuk liten tollare. Vi har blivit mottagna på precis samma sätt som vilken annan brukshundsras som helst och vi har lärt oss enormt mycket på lydnadskurserna hos Eea. Det bästa med Eea är hennes rättframhet, gör du ngt som inte är så bra - får du veta det och får man beröm kan man lita på ett det är sant!